Groen Gemaal op Facebook

Binnen een aantal weken zal het weblog van het Groen Gemaal getransformeerd worden naar een Facebook pagina. Op die manier kunnen wij jullie beter van informatie voorzien en wordt een lang gekoesterde wens van scheiding tussen Groen Gemaal en Sarphatipark zichtbaar. Wij zijn natuurlijk meer dan het Sarphatipark alleen . De bemoeienis en samenwerking met stadsdeel Zuid in het park is al tijden geleden door het stadsdeel grotendeels beëindigd en onze rol in het park is moeizamer en daarom ook veel minder geworden.

Maar ieder nadeel heb z’n voordeel. Er gebeurt van alles op het GG  en via Facebook is dat beter te verspreiden en er is dan meer wederzijds contact mogelijk.

Het weblog Sarphatipark verdwijnt echter niet. Zaken die betrekking hebben op het park blijven daar te volgen zoals gebruikelijk. Zo start er komende week een serie stukjes over “de andere kant van het Sarphatipark “ Een blik op het park met andere ogen. Die van een kritisch kijker en nu maar eens geen mooie plaatjes.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s