Het kan altijd gekker

Dat het niet bij fietsen, scooters, motoren, aannemers met opleggers en machineopslag blijft bleek afgelopen dinsdag. Er reed met flinke snelheid een bestelbus van vervoersbedrijf Alertlogistiek.nl , volgens de opdruk een Award Winning logistieke onderneming , ook nog eens Lean and Green ( het is maar dat u het weet) het Sarphatipark in , parkeerde vervolgens doodleuk bij de ingang aan de lange zijde om vervolgens een lading witgoed te lossen en deze te bezorgen bij een pand aan het Sarphatipark. Politie vond het niet hun zaak, Handhaving is er niet en zo konden de heren hun klus ongestoord en vast wat vlotter dan gepland klaren. Behalve dit asociale gedrag is natuurlijk het Stadsdeel medeverantwoordelijk voor de huidige situatie door niet in te spelen op de gevolgen van een afsluiting op de kruising 1e Jan Steen en het Sarphatipark. Het enige wat er in de afgelopen weken na diverse MORA-meldingen is gebeurd is een bord plaatsen met de opdruk “fietsers afstappen”. Ja , dat helpt.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het kan altijd gekker

  1. Joost zegt:

    Waarom staat er geen paaltje bij de ingang?

    • sarphatipark zegt:

      Ja waarom niet….? niemand neemt ergens verantwoordelijkheid voor. Ik denk dat het sarphatipark gewoon niet zo heel belangrijk wordt gevonden. Anders zouden dit soort dingen niet plaatsvinden. Er wordt massaal gefietst door het park , dat ziet iedereen, maar iets doen daartegen ? Dan wijst iedereen naar de ander. Klagen via een MORA-melding , of via http://www.verbeterdebuurt.nl of via 14020. Wie weet dat dat helpt, groet , henk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s