Impasse rond toilet Sarphatipark duurt voort

De situatie rondom het buiten werking zijnde toilet en de vervuiling erin en er omheen duurt nu al een maand. Een maand !  In de nacht wordt , ondanks dat het toilet buiten werking is,  het toilet regelmatig opengebroken door asociale  types en gebruikt al;s slaapplek. Vaak zien we ook uitwerpselen naast het gebouwtje en in de struiken rondom. Op mooie dagen staan bezoekers tevergeefs bij het toilet en een deel van die mensen doet hun behoefte dan maar naast het toilet of in de struiken van het park.  Ook op plekken waar kinderen spelen. JCDecaux, althans de monteur ,  weet ook niet meer hoe de situatie te verbeteren en het lijkt alsof partijen ( lees Stadsdeel Zuid)  de verantwoordelijkheid naar elkaar schuiven zonder echt samen de problemen aan te pakken.

Wij van het Groen Gemaal zijn het inmiddels meer dan zat. Ook op de middagen dat het GG open is staan er bezoekers gewoon in het zicht hun behoefte te doen. Al jaren vragen we om een hek naast het toilet maar tot nu toe vergeefs. Beplanting achter het hek begeeft het en de stank is op mooie dagen duidelijk te ruiken.

In het Vondelpark staan er mobiele toiletten die door een ombouw wat uit het zicht staan. Wellicht een idee voor het Sarphatipark ?

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s