Parkeren Sarphatipark ( slot hopelijk )

Nadat er woensdag maar liefst 4 voertuigen in het park geparkeerd stonden zijn er ergens in de krochten van het stadsdeel toch mensen actief met dit probleem aan de gang gegaan. Met als gevolg dat de wagens afgelopen donderdag zijn weggehaald en zelfs de illegaal geplaatste  bouwkeet en machines afgelopen maandag het park hebben verlaten. Nu het massale fietsen nog.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Parkeren Sarphatipark ( slot hopelijk )

 1. Wesley Victor zegt:

  Wordt er actief iets gedaan aan de bestrijding van fietsen in het park? Ik heb de gemeente en de lokale politie al enkele keren aan de lijn gehad, maar die zeggen niets te kunnen doen. De parkbeheerder zou bijvoorbeeld anti-fietsborden kunnen neerzetten etc.

  • sarphatipark zegt:

   Niemand kan iets doen en iedereen wijst naar de ander. Stadsdeel Zuid is de naam.
   Handhaving zou de oplossing zijn maar die zijn in geen velden of wegen te bekennen…. Klagen via een MORA-melding of via 14020. Dat is wat je rest, wel doen hoor ! Groet , Henk , Groen Gemaal

   • Wesley Victor zegt:

    Hi Henk, bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad al meerdere malen geklaagd bij de Gemeente en heb zelfs wat plaatselijke politieagenten gesproken “maar er kan echt niks aan gedaan worden”. Echt ongelofelijk, zet één agentje in dat park en die kan dagelijks 100 boetes uitschrijven. Lijkt me een prima investering toch? 😉 Fijne avond nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s