Openbaar toilet naast openbaar toilet

IMG_3964

Naast het toiletgebouwtje, die meer defect is dat ie werkt, gemiddeld twee keer per week gaat er een telefoontje van ons naar de mensen van JC Decaux, is het inmiddels de gewoonste zaak van de wereld je behoefte ernaast te doen.

IMG_3963

Sinds het neerzetten van het toilet hebben wij gevraagd om een extra hek omdat we al direct doorhadden dat dit zou gaan gebeuren. Het is bijzonder smerig hier, vervelend voor de monteurs van JC Decaux, voor toeristen die op de plattegrond de weg zoeken, en voor ons die in de pislucht staan te werken en voor de planten achter de door ons geplaatste schotten die het door deze smerigheid hierdoor begeven.

IMG_3962

Nu zijn wij wel wat gewend met pis en poepplekken ( van mens en hond)  in het park, we komen ze overal op onze medebeheerplekken tegen. We kennen de vaste plekken maar ook steeds wisselende. Maar nu we ook tissues en tampons tussen onze planten vandaan moeten halen wordt het wel heel ranzig. Dus gaan we maar weer eens een poging den het stadsdeel te bewegen hier iets aan te doen.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s