De nieuwe Krul

IMG_3693

Zo’n anderhalf jaar geleden geloof ik verdween de o zo karakteristieke Krul als urinoir aan de rand van het park. Ik neem aan dat cafe Krull er heel blij mee was, het stonk en het bleef een rotgezicht zo’n plek waar mannen stonden te plassen. Daarbij ook redelijk overbodig geworden want er was immers een pracht van een toilet in het park geplaatst, gratis ook nog en schoon bovendien.

Hoe anders is de situatie nu. Al vele weken lang buiten gebruik , telefoontjes lossen niets op. Een  plek naast het toilet is nu de nieuwe Krul geworden. Er wordt gepist en gepoept, het stinkt , er spelen kinderen, en zichtbaar vanuit onze tuin. Door ons geplaatste houten schotten moeten nu het zicht op pissende mannen ontnemen. De geur wordt lastiger buiten te houden. En dan moet het nog zomer worden….IMG_3691

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s