Groen Gemaal op zoek naar vrijwilligers voor de zaterdag !

Incidenteel zijn wij wel eens open op de zaterdag. Bij een NL-Doetdag of andere speciale gelegenheid. Opvallend is dan dat wij op zo’n dag een heel ander en vooral talrijker publiek bereiken. Niet zo onlogisch omdat veel mensen doordeweeks werken en wij dan om 5 uur de hekken sluiten.

Daarom deze oproep : heb je groene vingers of wil je die misschien krijgen ? Heb je aardigheid in bezoekers te woord te staan en wil je klanten opgeruimd het Groen Gemaal zien verlaten ? En lijkt het je wat om met collega’s in een historisch park en in en bij een prachtig gemaalgebouwtje op de zaterdagmiddag ( van 12.45 tot 17 uur) bezig te zijn ?     Meld je dan aan via groengemaal@wijkcentrumdepijp.nl of via 0610772850 / 0206641350 Binnen wandelen doordeweeks kan natuurlijk ook . We zijn dan van dinsdag t/m vrijdag geopend van 13 tot 17 uur.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s