Wijziging openingstijden winter 2016 en nog meer

In de maanden januari en februari hebben de meeste mensen wel iets anders te doen dan hun tuin of geveltuin te verzorgen. De aantallen bezoekers van het GG  in deze maanden loopt dan ook flink terug . Daarom blijft het Groen Gemaal in jan/feb op de vrijdag gesloten.

Het GG blijft de dinsdag , woensdag en donderdag geopend van 13 tot 17 uur.  Het medebeheer in het park en daarbuiten op de dinsdag en de donderdagmiddag gaat in de wintermaanden gewoon door.  Heeft u eens zin mee te doen ? Wandel gewoon om 12.45 binnen . De thee of koffie staat klaar !

Heeft u een vraag maar kunt u op gebruikelijke openingstijden niet bij ons terecht ? Stel uw vraag via groengemaal@wijkcentrumdepijp.nl. Wie weet kunnen wij u helpen….

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s