Staaltje geveltuinbouwkunst op Groen Gemaal

Onze werf/kwekerij is een dynamisch geheel. Nooit lang hetzelfde, nieuwe ideeën krijgen hier een heuse uitvoering.

Nadat het onvolprezen ontwerpersduo John en Stefan (ook aan de weg timmerend met buurtcoöperatie de Springplank en daarbij nog eens privé te spreken tijdens het tuinontwerpersspreekuur op de woensdag tussen 17 en 19 uur) de geveltuinen van Wijkcentrum de Pijp op de hoek Gerard Dou/Quellijn dit jaar een geheel nieuw aanzien gaven, was het onlangs de beurt aan het Groen Gemaal. Ditmaal namen zij de metseltroffel ter hand.

Geïnspireerd door de klassieke tijd plaatsten zij de bouwwerken nu op hun plek naast het gemeentelijk monument. Te bezichtigen tijdens de openingsuren 13 to17 uur en glurend tussen de spijlen buiten die uren. In het echt zijn ze nog imposanter dan op de foto !

IMG_2924

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s