Verbouwing Gemaal en zo meer

We gaan dus verbouwen. Beter gezegd het gemaalgebouwtje wat gebruikersvriendelijker en energiezuiniger maken. Isolatie van vloer, ramen, plafonds en muren. Energiezuiniger verwarmen. Een wat praktischer indeling maken. En last but not least de toepassing van nieuwe technieken in energiezuiniger verwarmen en toepassen van leemisolatie voor een gezonder binnenklimaat. We houden u in dit blog  op de hoogte van de vorderingen en de toegepaste technieken en materialen.

Het Groen Gemaal is tijdens de verbouwing telefonisch niet meer bereikbaar. Wel kunt u uw vragen kwijt op groengemaal@wijkcentrumceintuur.nl. De verwachting is dat het werk de gehele winter gaat duren. De dinsdag , woensdag en donderdag blijft het GG geopend , m.u.v. de kerst en de nieuwjaar week.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s