Groot nieuws, nieuws en nieuwtjes

Verbouwen ?     verbouwing

Jawel ! We gaan weer verbouwen….! Na de renovatie van de buitenzijde van het monumentale gemaal door Waternet in 2011/12 en de vernieuwing van de gehele buitenruimte en werkschuur door Stadsdeel Zuid in 2012/13 gaat nu de binnenruimte van het Gemaal flink door ons worden aangepakt. Waternet ging akkoord met onze voorstellen op het gebied van energiebesparing, efficiënt gebruik van de binnenruimte en binnenmilieu. Plaatsen van voorzetramen en entreehal, verplaatsen keuken, het verwijderen van een tussenmuur, isolatie van buitenmuren, zuiniger (vloer)verwarming en aanbrengen leemwanden gaan zorgen voor een aangenamer binnenklimaat en energiezuiniger gebouw. Planning en tekeningen zijn bijna klaar. We gaan U op de hoogte houden via dit blog.

Verandering openingstijden. De verbouwing en de komende winter gaan wel wat veranderingen in de openingstijden geven: Met ingang van komende week vervalt de zaterdagopenstelling. We zijn de maanden december, januari en februari op de dinsdag , woensdag en donderdag van 13 tot 17 uur geopend. Medebeheer op de dinsdag en de donderdag blijft ongewijzigd.

De Ekobollen zijn inmiddels uitverkocht. Mocht u toch nog bollen willen aanschaffen kunt u op de site terecht van de bollenkweker:  http://www.ecobulbs.nl

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s