NL Doet-Dag op het Groen Gemaal

IMG_1432

Op de foto 11 van de in totaal 14 vrijwilligers op de voor ons derde NLDoet-dag. Na alle horror-scenario’s wat betreft het weer was het een ideale werkdag zonder regen en een schraal zonnetje zo nu en dan. . Te fris om stil te zitten of te staan dus werd er flink aangepakt:  Het helofytenfilter werd klaar gemaakt voor een nieuw seizoen, er werden twee compostbakken getimmerd, een vlechtscherm van wilgentenen in elkaar gezet en tot slot al het snoeihout van de afgelopen tijd in de takkenril langs het Heimanspad verwerkt. En passant werd ook al het vuil dat aangetroffen werd meegenomen. Petje af !

Hieronder een fotoverslag. Daarin ziet u ook het planten van een zwarte beuk. Een cadeautje aan het park van een buurtbewoner.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s