Er zijn weer Ekobollen te koop

Ook dit jaar zijn op het Groen Gemaal weer Ekobollen van de Hoeve Vertrouwen uit Wieringerwerf verkrijgbaar. Beter voor het milieu want zonder gif gekweekt. Onder het kopje Ekobollen in de balk bovenaan deze pagina kunt u het assortiment en de prijs bekijken. We hebben maar liefst 9 soorten in totaal 20 varianten. De hoeveelheden zijn beperkt dus kom snel langs !
De sloop en nieuwbouw van de schuur en werf beperkt de komende weken wel de opening van het Gemaal en dus ook de aanschaf van de bollen. De dinsdagen zijn we de gebruikelijke tijd van 13 tot 17 uur open.
Kunt u de dinsdag niet langs komen, stuurt u dan een mail naar groengemaal@wijkcentrumceintuur.nl met uw telefoonnummer. Wij bellen u dan terug om een tijdstip af te spreken. U kunt ook ons antwoordapparaat inspreken : (020)6641350

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s