Stadsdeel Zuid in actie !

Goede vrijdag vraagt om een goed nieuws show, al zal dat godsdienst-technisch wel niet kloppen. Toch wordt dat wel tijd. Stadsdeel Zuid is volop bezig het Sarphatipark klaar te maken voor een nieuw parkseizoen.

Wat is er zoal al gebeurd is : Monument en fontein gereinigd, al het zand in de speeltuin vervangen, groot onderhoud op de bomen in het park, twee pannaveldjes aangelegd, een aantal bankjes zijn vervangen en de verharding op de paden en bij de fitnesstoestellen is opgelapt. En er komt nog meer aan…. Op stapel staan nog het opknappen van het hondenveld (is nu bezig) het inzaaien en bemesten van de overige grasvelden, het oppimpen van het basketbalveld ( belijning , borden , netjes) , nieuwe bebording bij de ingangen en wie weet zitten er nog wat verrassingen in het vat !

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s