NL Doet op het Groen Gemaal en in het Sarphatipark

Zaterdag 17 maart jl. verzamelden 13 vrijwilligers , waaronder 10 medewerkers van Max Boegl  (bouwer van de Noord-Zuidlijn) zich in het kader van de jaarlijkse vrijwilligersdag NL Doet, op het Groen Gemaal voor een dagje werken in het park en op de werf van het Gemaal.  Met veel enthousiasme werd door de groep weer een flink aantal bes- en vruchtdragende struiken en bomen in het park geplant, dit ter verhoging van de biodiversiteit in het park en uitbreiding van het Saphatiparkbijen-menu. Verder werd van steigerhout een nieuwe werktafel getimmerd, snoeimateriaal in de takkenrillen verwerkt en de begroeiing rond het Sarphatimonument  van afval ontdaan.

Een impressie van deze dag, gemaakt door onze huiscineast Maikel, kunt u zien door het aanklikken van de volgende link :http://www.youtube.com/watch?v=h8wN8lP7LeQ

Al met al een heel geslaagde dag , met dank aan Ina voor het verzorgen van de lunch, Nicole en Stefan voor de deskundige begeleiding, Maikel voor de clip, en de Koninklijke Woudenberg voor het steigerhout.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s