Mededelingen van huishoudelijke aard

Rondleiding/wandeling Park niet meer wekelijks maar nu op afspraak

De wekelijkse rondleiding die vanuit het Groen Gemaal de afgelopen tijd wekelijks werd verzorgd, wordt met ingang van heden beëindigd. Er bleek de afgelopen weken geen belangstelling meer voor te zijn. Oorzaak zou kunnen zijn het wellicht voor velen ongunstige tijdstip(woensdag 11 uur) . Het is daarom dat op afspraak het nog wel mogelijk blijft een rondleiding te krijgen. Bel hiervoor naar het Groen Gemaal: 6641350 of stuur een mailtje voor meer informatie naar h.vrolijk@wijkcentrumceintuur.nl

Blad ruimen Park

Voor het initiatief om op 26 november met buurtbewoners kastanjeblad te ruimen ( ter bestrijding van de kastanjemineermot) zijn geen aanmeldingen binnengekomen. Het vindt daarom geen doorgang. Omdat het bladruimen  enige voorbereiding vereist hebben we daartoe nu al besloten.

Nijlgans

Tot slot nog een leuk nieuwtje : Een jonge Nijlgans , afkomstig uit en geringd in het Sarphatipark, is gesignaleerd in een weiland bij Maren, provincie Noord-Brabant. Hij of zij was in het gezelschap van 50 andere Nijlganzen. Met al die overvoerde eenden, duiven en meeuwen hier in het overbevolkte Park snap ik goed dat ie de kuierlatten nam.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s