Nestkasten van Stadshout !

Niet alleen onderhouden we alle nestkasten in het park , we hebben ook nestkasten in de verkoop. Het hout is afkomstig van iepen uit ons eigen stadsdeel. Stadshout zaagde onlangs tijdens het nazomerfestival plankjes op maat en leverde ons op die manier meer dan 50 bouwpakketjes. Vrijwilligers zetten ze onlangs in elkaar en voorzag ze van een milieuvriendelijke beschermingslaag van Lijnolie. Uit de opbrengst financieren we de kasten die we in het park ophangen. Die hebben namelijk ook niet het eeuwig leven. Ze kosten 1o euro en we hebben ze in verschillende maten, de vliegopening welteverstaan.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nestkasten van Stadshout !

  1. Wat een prachtige foto van de nestkasten op 18 november 2011. Zouden wij deze foto kunnen gebruiken op de website van Stadshout, onder vermelding van fotograaf en of wat jullie willen.

    Vriendelijke groet,

    Nienke Schippers, Stadshout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s