Ekobollen

Beter voor het milieu en prachtig in uw tuin!
Vanaf nu te koop op ons ecologisch plantenruilcentrum het Groen Gemaal in het Sarphatipark: Ekobollen van Hoeve Vertrouwen tegen inkoopsprijs omdat wij geloven in dit biologische produkt. Diverse botanische tulpjes (ook voor halfschaduw), bijzondere narcissen, krokussen, grillige paarse druifjes, paarse, gele en witte sieruien, boshyacinten in blauw en wit, bolletjes klaverzuring en nog meer.

Waarom biologische bloembollen?
Bloembollen biologisch, is dat logisch? Ja, want de gangbare bollenteelt is een van de meest vervuilende takken van landbouw. Een milieuvriendelijke manier van telen maakt dus juist bij bloembollen een groot verschil. Lees hier meer over de effecten van de gangbare teelt.
Ecobulbs worden geproduceerd zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, zodat zich geen ongewenste stoffen in het milieu kunnen verspreiden. Niet in de lucht, niet in de sloot en niet in het grondwater. Bovendien is biologische landbouw zuinig met schaarse grondstoffen zoals energie en mineralen. Wie kiest voor biologische bloembollen, steunt de vorm van landbouw die het minst vervuilt en de minste grondstoffen verspilt. De bollen van Ecobulbs groeien niet alleen op het land maar ook in de tuin prima zonder hulp van chemicaliën. Zij zullen u wekenlang en  jarenlang plezier verschaffen, zonder bijsmaak!

Groen Gemaal. Sarphatipark 20 t.o. Eerste Jan van der Heijdenstraat. Geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur

 

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s