Vies? Heel erg vies!

Om te laten zien hoe smerig het op veel plekken eigenlijk is plaatsen we regelmatig foto’s van wat we tegenkomen. Meestal kijken we niet echt meer verbaasd naar alle viezigheid maar deze plek willen we u niet onthouden. Dit lijkt niet een afwerkplek maar een afwerkfabriek en toch zeker een openbaar toilet zoals je ze vroeger wel eens langs de franse snelwegen in de zomervakantie tegenkwam. Dit gaan we nu dus niet meer opruimen. Wie wel ? Dat wordt een nieuwe feuilleton denk ik. Verzint u een naam ?


 

Deze plek bevindt zich op een van de medebeheerstukken. Iedere week onderhouden we die plekken en dat kan je van de rest van het park niet zeggen. Desondanks is het dus soms binnen een paar dagen raak.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in narigheid, vervuiling. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s