Camping Sarphati ***

Het lijkt een idyllisch plaatje maar schijn bedriegt. Het groen is verworden tot openbaar toilet, barbecueën vernielt het gras, sloten alcohol maken de verhitte hoofden net zo troebel als het water van de vijver. Ladingen eten worden gestort in de al overvolle magen van eenden en duiven. De omgeving is bezaaid met troep die natuurlijk door een ander opgeruimd mag worden.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in narigheid, vervuiling. Bookmark de permalink .

2 reacties op Camping Sarphati ***

  1. MJJ zegt:

    Ja, het is triest … Ik kwam er altijd graag om bij de vijver te zitten en naar de vogels te kijken, maar het park is verloederd. Het gras biedt een trieste aanblik met veel kale plekken. Je kunt best nog wel zitten in het hondengedeelte, maar dan heb je weer die hondenpoep. Dan maar weer m’n mini-balkonnetje.

  2. F.Grigoleit zegt:

    Mensen het is echt niet te geloven wat dit park verpaupert is, ik ben op 1958 geboren in de pijp toen oud zuid de Tweede Sweelinckstraat om precies te zijn, en heb al heel wat zo genaamde verbeteringen ????? Gezien en meegemaakt van het park. Als je het mij vraagt was het park met de hoge brug waar we in de winter naar hartenlust van af konden sleeën geen plaats hoeven maken voor wat het nu is een combinatie had beter geweest net zo goed als verwijderen van de om gevalle boom op het grote speelveld maar goed de tijd veranderd even als het park en de bezoekers het is een grote droefenis vol met kuilen en gaten en een stel landlopers die hier hun kamp hebben op geslagen. geef mij die oude park wachter Ben maar op de fiets met zijn hond aan zijn zijde, toen hadden zelf de ( schoffies) uit de pijp niet het lef er troep achter te laten wat de bezoekers van heden ten dagen wel doen.

    afz .Frans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s