Nieuws vanuit het medebeheer

Afgelopen dinsdag 23 november (met z’n elven dit keer…) weer de handen uit de mouwen gestoken.

Een winters aandoend zonnetje, vergezeld van de typische herfstrottingsgeuren maakt het een prima decor om aan de slag te gaan. We splitsten ons in drie groepjes : Blad uitrijden rondom het bospad , schaduwplanten waaronder veenbes aanplanten in de zone tussen het gras en het bospad olv de TransitionTownspecialist Joop, en onderhoud en aanplant in het vlinderplantsoen. Uiteraard ook zwerfvuil, ladingen bierblikken en zwaarder alcoholische verpakkingen, en zwaarder geschut ( voor de verandering eens een blok beton), met behulp van onze onvolprezen tuinman van de oude pijp Nicole, het park  uit geholpen .

Thee, krentenbrood en elkaars aanwezigheid waren aan het eind van de middag de beloning voor weer een middag medebeheer.

Het park schurkte zich weer in tevredenheid na zoveel persoonlijke aandacht.

Advertenties

Over sarphatipark

In het Sarphatipark zit het GroenGemaal, een Ecologisch Ruilcentrum, waar je planten kunt ruilen of kopen en hulp of advies bij allerhande tuinklussen kunt krijgen. Ook kan je compost voor de geveltuin ophalen. Verder is er een groep bewoners actief in het medebeheer van het park. Wil je ook betrokken raken bij het medebeheer van buurtgroen, neem contact met ons op.
Dit bericht werd geplaatst in medebeheer. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s